Program sempena Ramadhan - sumbangan barangan keperluan asas bagi penduduk sekitar Kuantan & Pekan yang terjejas akibat ekonomi dan keadaan ..
Projek pembangunan Kompleks Dewan Peperiksaan & menaiktaraf untuk MABIQ Pantai Sepat. 
Infaq/Sedekah Hari Jumaat yang mulia
Dana untuk membantu kebajikan & pengurusan Madrasah Tahfiz Al-Mizan Bukit Besi, Terengganu.
Sumbangan dana untuk membeli peralatan media bagi tujuan kegunaan sebaran aktiviti dakwah & pendidikan
Setiap minggu & bulan kami akan adakan ziarah dakwah kepada asnaf & mereka yang memerlukan. Dalam sesi ziarah peringatan agama,tazkiyatun ..
Kempen baju dakwah 1000 helai percumauntuk menggalakkan orang muda solat berjemaah, yka akan edarkan 1000 helai baju + flyers secara ..
Ini adalah satu siri program pembangunan keluarga yang dijalankan oleh Yayasan Kebajikan At-Tibyan & kerjasama PUSPANITA Pahang. Ia PERCUMA. Program ..
Kempen ini adalah untuk mengumpul dana bagi mencetak buku-buku poket terbitan YKAT. Buku pertama yang akan diusahakan adalah, buku panduan ..
YKA Youth Camp 2024, siri ke-6 dari program tahunan kem cuti sekolah yang dinanti-nantikan, kembali lagi dengan pengalaman yang lebih ..
Usaha untuk membangun dan menyiapkan surau dan madrasah Al-Jaafar di Kampung Anak Air, Kuantan giat sedang dijalankan yang sudah mencapai ..
Sekelip mata, hangus dijilat api. Tiada apa yang tinggal. Sehelai sepinggang.Itulah yang dapat digambarkan. Kejadian 14 Jun 2024 Jam 730 ..